Knappe winst voor gehavend ACKC

17 maart 2019, 10:51

GIESSEN - Afgelopen zaterdag kwam de nummer twee op de ranglijst Vriendenschaar uit Bodegraven op bezoek in Giessen. Voor ACKC, dat derde staat, is er nog alles mogelijk en kan omhoog in de ranglijst blijven kijken bij winst.

De ACKC/Bakertilly formatie begon stroef maar had ondanks een achterstand deze al halverwege de eerste helft omgebogen in een 6-3 voorsprong. Uiteindelijk werd het mede door vier treffers van Stef Mommers bij rust 9-4. Begin tweede helft leken de gasten met een ander tactisch plan te komen en kwamen terug tot 10-8 , maar ACKC bleek toch deze keer weer de meeste inhoud te hebben. Wederom kwam Coach den Hartog met enkele wissels en kreeg de Bakertilly formatie in de slotfase Vriendenschaar nog vrij gemakkelijk op de knieën.

Uiteindelijk kon ACKC ondanks het gemis van drie basisspelers een knappe 17-13 overwinning boeken. Komende zaterdag is er de uitwedstrijd tegen LUNA uit Linschoten in Sporthal De Vaart. De wedstrijd vangt daar aan om 14.40 uur.