Pannenkoeken in Woudrichem voor ‘Samenloop voor Hoop’

Foto: Pixabay
22 april 2019, 22:54
Verlopen

WOUDRICHEM - Op Koningsdag, zaterdag 27 april, worden er pannenkoeken gebakken en verkocht tijdens de kinderspelen die worden gehouden op het Arsenaal te Woudrichem.

Tussen 10.00 en 13.00 uur kunt u genieten van heerlijke pannenkoeken met of zonder spek. Tevens is er ook koffie, thee en Ranja te koop. Dit wordt allemaal gedaan om een steentje te kunnen bijdragen voor ‘Samenloop voor hoop’.

Kom gezellig genieten van de spelletjes voor de kinderen en u hoeft zelf thuis niet meer te koken. Eet lekker mee en steun tegelijkertijd het goede doel voor de kankerbestrijding. Team Catrien ontmoet u graag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl