Inschrijven voor de Omloop Biesbosch/Noordwaard

Foto: Jan Groeneveld
29 april 2019, 11:40
Verlopen

ALTENA - Op zaterdag 18 mei organiseert de trainingsgroep de ‘Groenen’ met Stichting Wielervrienden Werkendam en RC Jan van Arckel een omloop voor wielrenners door de Biesbosch en de Noordwaard.

Het parcours heeft een lengte van 9,5 km en wordt door de verschillende categorie meerdere malen afgelegd. De vele bochtjes, bruggen en het snel wisselend in- en uit de wind rijden zal de wielrenners veel plezier bezorgen. Ze rijden door een prachtig natuurgebied met kleine kreken, waterpartijen en eindeloos zicht. Voor de toeschouwers is het dubbel genieten. De renners zijn optimaal te volgen en met een verrekijker zie je elke hoek van het parcours en mis je geen enkele fietser of speciale vogel.

De tocht is speciaal bedoeld voor basisleden, regiorecreanten en de Sportklasse. De wegen zijn geasfalteerd en van goede kwaliteit. De bochten lopen mooi, maar het zijn er ook zo veel. De start en finish locatie is aan de Noorwaardweg in Werkendam. Het is een primeur dus wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt. Meer informatie kunt u vinden op www.altenabiesboschronde.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl