Wilt u het team van maaltijdbezorgers komen versterken?

Foto: Archief
2 mei 2019, 21:38
Verlopen

WOUDRICHEM - Voor de kern Woudrichem is Trema Welzijn op zoek naar maaltijdvrijwilligers. De maaltijdservice is er op gericht om tussen de middag een warme maaltijd bij de klant te bezorgen.

Vooral het contact met de klant is belangrijk. De klanten zijn mensen die niet meer zelfstandig kunnen koken of het eten niet kunnen opwarmen. Zij wonen nog wel zelfstandig, al dan niet met wat hulp. Voor sommige klanten is het elke dag een hoogtepunt wanneer de vrijwilliger op de stoep staat. De vrijwillige maaltijdchauffeurs hebben een belangrijke signaleringsfunctie. Zo signaleren zij en kunnen ze zo nodig tijdig hulp inschakelen.

De vrijwillige maaltijdchauffeurs helpen elkaar om elke dag iemand klaar te hebben staan. Zij bezorgen warme maaltijden vanuit de keuken van de Lemmenskamp. Iedereen mag zich aanmelden voor het bezorgen van warme maaltijden. En komt het een keertje niet goed uit? Er is altijd wel iets te regelen en te ruilen met een collega vrijwilliger. U ontvangt een kilometervergoeding voor vrijwilligers van € 0,32 per km vanaf uw huisadres. Mocht u interesse hebben, dan mag u altijd even informeren bij Trema Welzijn via 0183 – 408444.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl