Voorleesochtend ‘Mama kwijt’ in Woudrichem

Foto: freeimages.com
3 mei 2019, 22:51
Verlopen

WOUDRICHEM - Op woensdag 8 mei leest vrijwilligster Annette bij de Bibliotheek CultuurPuntAltena Op de Werf in Woudrichem gezellig voor. Kom jij ook?

Omdat het bijna Moederdag is wordt er voorgelezen uit het populaire boek: ‘Mama kwijt’. Wist je dat jonge kinderen van herhaling houden? En dat dit heel goed is voor de taalontwikkeling? Alle kinderen van 2-6 jaar zijn van harte welkom om samen met ouder/verzorger te komen luisteren tussen 10.30 en 11.00 uur tijdens ‘KrijgdeKleertjes’ en het Kind en Koffie-café van Kinderopvang Buitengewoon. Je kan daar al vanaf 09.00 uur terecht.

Aanmelden is niet nodig. Wees welkom in De Werf op woensdag 8 mei aan het Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Wil je met een groep komen? Neem dan vooraf contact op met de Taal- en mediacoach Saskia Blommaert voor een speciaal voorleesmoment. Zij is bereikbaar via e-mail op s.blommaert@bibliotheekaltena.nl of bel naar 085 040 11 63.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl