CDA haalt Eurokandidaat naar Altena

Foto: CDA Altena
4 mei 2019, 08:39
Verlopen

ALTENA - CDA Altena haalt de Brabantse kandidaat voor het Europees Parlement Tom Berendsen naar haar gemeente. Op woensdag 8 mei zal Berendsen in de voormiddag met een delegatie van het CDA Altena een bezoek aan een tweetal bedrijven, Werkina in Werkendam en een landbouwbedrijf.

CDA wethouder Matthijs van Oosten vindt het belangrijk om een directe lijn met Brussel te hebben: “Belangrijke dossiers voor onze gemeente zoals het landbouwbeleid, vitaal platteland, economie, banen en innovatie liggen ook in Brussel op tafel. Het is belangrijk dat er iemand naar die dossiers kijkt met een Brabantse bril, liefst met praktijkvoorbeelden uit onze regio in het achterhoofd. Als CDA willen we de lijntjes die we hebben inzetten voor de gemeente. Tom Berendsen moet de komende jaren in Brussel een belangrijke rol voor ons gaan vervullen.”

Berendsen (36) staat op de 3e plaats van de CDA-lijst voor de verkiezingen van 23 mei. Hij is de enige Brabander die kans maakt op een invloedrijke positie in Brussel. “Het is van groot belang dat we als provincie aan tafel blijven zitten in Brussel. Als ik gekozen word dan ga ik vol energie werken aan oplossingen en aan kansen pakken voor onze provincie. Het is daarbij van groot belang om de lijntjes kort te houden, ook met de gemeente Altena.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl