Cursus Fotografie van fotogroep Lumière

Foto: Pixabay
5 mei 2019, 10:05
Verlopen

WOUDRICHEM - Fotografie is best wel een hobby van je, maar je wilt nu echt eens een stap maken om foto’s te maken waar je echt trots op kunt zijn. Spreekt dit je aan? Geef je dan nu op voor de cursus Fotografie 2019 van fotogroep Lumière.

In 5 lesblokken gaan theorie en praktijk hand in hand. Je krijgt uitleg over diverse vormen van fotografie en je geeft zelf aan waar je meeste interesse zit. Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a. compositie, flitsen, filters in theorie als in de praktijk en als laatste leer je je foto’s na te bewerken en te ordenen in Adobe Lightroom. De cursus wordt gegeven op woensdagavond 18 september, zaterdagochtend 5 oktober, woensdagavond 30 oktober, zaterdagochtend 23 november en op woensdagavond 11 december. De 3 avonden zijn van 20.00 tot 22.30 uur, de 2 ochtenden van 8.00 tot 12.00 uur. De docenten zijn Hans Timmer en Peter Rochat.

De kosten bedragen € 149,00 en de cursus wordt gegeven in Cultureel centrum ’t Rondeel aan ’t Rond 2 te Woudrichem. U moet wel in het bezit zijn van een spiegelreflexcamera of een systeemcamera met mogelijkheid tot handmatig instelbare sluitertijd en diafragma. Neem voor meer informatie over de cursus contact op met Hans Timmer via 06-51218848 of hanstimmerfotografie@ziggo.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl