Jeugddienst: ‘Ikke, ikke, ikke en de rest…’

Foto: Pixabay
6 mei 2019, 12:12
Verlopen

WERKENDAM - Zondag 12 mei is er om 18.00 uur een jeugddienst in de Biesboschkerk in Werkendam. Het thema van deze avond is: 'Ikke, ikke, ikke en de rest...' Dominee Gerco Lock uit Uitwijk zal hier meer over vertellen en de Maranathaband zal de muzikale begeleiding verzorgen.

Waarschijnlijk ken je die gedachten wel: “Ik heb het hier te druk voor, ik heb daar geen zin in en ik moet het leuk hebben. En voor je het weet: “ikke, ikke, ikke en de rest…” En natuurlijk ben je geen egoïst, maar dan nog draait alles al snel om jou. Jij moet presteren. Jij moet goed in de groep liggen. Jij moet scoren. Hoe zit dat eigenlijk met God? Moet Hij zich maar aan jou aanpassen? Wie ben je in Gods ogen en wie is eigenlijk je naaste?

Tijdens deze jeugddienst staat het verhaal van de barmhartige Samaritaan centraal. Iedereen is van harte welkom. De dienst zal om 18.00 uur beginnen in de Biesboschkerk aan de Richter 91 in Werkendam. Kijk voor meer informatie op www.hervormdegemeentewerkendam.nl/jeugddienst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl