Obstakel Kerkstraat Hank in brand gestoken

Foto: Facebookpagina 'Je komt uit Hank als'
9 mei 2019, 00:49
Verlopen

HANK - Gemeente Altena heeft bij de politie aangifte gedaan vanwege de plantenbak op de Kerkstraat in Hank die woensdagavond in brand gestoken is.

De gemeente wil daarmee aangeven dat ze deze vernieling van gemeentelijke eigendommen niet accepteert. De plantenbakken in de Kerkstraat in Hank zijn recentelijk geplaatst als snelheidsremmende maatregel, maar hebben vooral geleid tot ergernis onder de inwoners van Hank.

Vermoedelijk was de brandstichting woensdagavond een vorm van protest. Een woordvoerster van de gemeente kondigt aan dat de gemeente op zeer korte termijn met de inwoners van Hank in gesprek gaat om de bloembakken te evalueren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl