Ertepikkersdurp maakt zich op voor dorpsquiz

Foto: Gerrit de Joode
20 juni 2019, 09:11
Verlopen

GENDEREN - Met ruim 40 deelnemende teams is het heel de week al een drukte van belang in het anders zo rustige dorp Genderen.

Met veel creativiteit maken de teams zich op voor de 2e editie van de Genderse Dorpsquiz op 21 juni met als thema ‘zomer’. Het aantal inschrijvingen is in vergelijking met vorig jaar ruimschoots overtroffen, maar liefst 45 teams nemen deel dit jaar.

Al de hele week wordt er gezaagd, getimmerd, geverfd en gebouwd op de thuislocaties van de deelnemers. Zij zijn er bijna klaar voor om de strijd met elkaar aan te gaan en er met het hele dorp weer een onvergetelijke avond van te maken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl