Altena Tourtocht dwars door de regio met klassieke voertuigen

Foto: Pixabay
21 juni 2019, 09:29
Verlopen

ALMKERK - Zaterdag 6 juli organiseert Stichting Altena Course voor de 26ste keer de bekende Altena Tourtocht voor klassieke voertuigen.

Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom bij ’t Verlaat in Almkerk, waar vandaan om 11.15 uur wordt vertrokken. Ook voor kinderen zijn er een paar activiteiten en er is weer een mooie route uitgezet door het Brabantse Land. De tussenstop is bij Boomkwekerij Udenhout B.V. aan de Schoorstraat 23 in Udenhout. Rond 15.30 uur worden de eerste deelnemers weer in Almkerk verwacht.

U kunt zich ook inschrijven op de locatie zelf voorafgaand aan de toertocht. U ontvangt o.a. een mooi rallyschildje en consumptiebonnen. Deelname is voor alle auto’s, vrachtwagens en motoren vanaf 25 jaar of ouder.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl