De Fruitschuur Oostveen opent deuren tijdens Zachtfruitdagen

Foto: Fruitschuur Oostveen
7 juli 2019, 15:13
Verlopen

NIEUWENDIJK - De oogst van de Hollandse kersen is afgelopen weken losgebarsten en nu in volle gang.

“Ook al teel ik nu al 20 jaar kersen jaar, het blijven toch juweeltjes in mijn ogen”, spreekt teler Robert Oostveen uit Nieuwendijk trots. Op hun fruitbedrijf in Nieuwendijk organiseert de Fruitschuur een open dag op zaterdag 13 juli en zondag 14 juli. Dat is het weekend waarin Nederlandse fruittelers ‘de Fruitigste zachtfruitdagen’ houden en fruittelers verspreid over heel Nederland bezoekers kennis laten maken met Hollandse kersen, frambozen, bramen, bessen en de teelt ervan. Een smakelijk evenement met leuke en interessante activiteiten voor jong en oud.

‘De Fruitigste zachtfruitdagen’ worden georganiseerd door fruittelers verenigd in de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en het Blauwe Bessen Platform. Met de campagnes Simply the Bes en De Fruitigste promoten beide organisaties de Hollandse frambozen, bramen, bessen en kersen. Op zaterdag 13 juli van 10 tot 16 uur en op zondag 14 juli van 12 tot 17 uur kunt u terecht op de Parallelweg 3 in Nieuwendijk. Toegang is gratis. Meer informatie vindt u op www.defruitigste.nl/zachtfruitdagen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl