Neem deel aan de EHBO cursus in Andel

Foto: Facebook EHBO Andel
12 augustus 2019, 21:19
Verlopen

ANDEL - Het overvalt je altijd: iemand die naast je bewusteloos neervalt of een ongeluk dat voor je ogen gebeurt waarbij gewonden vallen. Heb jij dan enig idee wat je moet doen?

Met de juiste handelingen red je levens en voorkom je erger. In en rond het huis, maar ook op de werkvloer, op school of bij je sportclub. EHBO-kennis is voor iedereen van levensbelang. In oktober start er een nieuwe cursus EHBO inclusief AED. In 12 lesavonden van 2 uur leer je alles wat nodig is om mensen te kunnen helpen bij grote en kleine ongevallen. Je leert wat moet worden gedaan, maar ook wat je juist niet moet doen als je eerst hulp verleent. De lesavonden zijn op donderdagavond en starten steeds om 20.00 uur in Hervormd Centrum ‘De Ark’ aan de Burgemeester v.d. Schansstraat 51 in Andel.

Deelname aan deze cursus kost € 150,-. Daarvoor krijg je een lesboek, oefenmateriaal, AED-opleiding, reanimatie en verbandleer en neem je deel aan het examen voor het officieel erkende diploma. Na deze cursus pak je vol zelfvertrouwen de verbandkoffer of AED om hulp te verlenen. Inschrijven kan tot en met 1 oktober 2019 via Mariska Kwetters, telefoon 06 20 34 35 24 of per e-mail op ehboandel@gmail.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl