Tweede editie Kleinkunst-hoppen in Werkendam

Foto: www.nederlandsdichterspodium.nl
15 augustus 2019, 20:51
Verlopen

WERKENDAM - Na het succes van 2018 zijn er op 3 september opnieuw drie bijzondere historische locaties, op korte loopafstand van elkaar, te bezoeken tijdens het Kleinkunst-hoppen in Werkendam.

Trio Drieërlei, waar het plezier van afspat, met zang en begeleiding van o.a. draailier en schalmei, trekzak-artiest ‘De Dansende Balg’ en de zingende dichter Marco van der Bij zullen met hun optredens alle groepen ontvangen. Bezoekers gaan in groepjes de locaties langs. De startlocatie is bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2. De andere twee locaties zijn panden waar velen wel eens binnen zouden willen kijken. Dat kan dus op 3 september.

De inloop is vanaf 19.00 uur in bistro Vrouwenhemel en om 19.15 gaan de groepjes op pad. Rond 21.30 uur wordt iedereen terugverwacht in de Vrouwenhemel. Deelname kost € 4,50, inclusief een kopje koffie of thee. Tijdens de nazit, als iedereen terug is in de Vrouwenhemel, heeft men nog een leuk aardigheidje in petto. Vol is vol dus graag aanmelden via info@marcelvaandrager.nl.

Voor meer informatie en/of het volledige programma: www.nederlandsdichterspodium.nl. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door bistro Vrouwenhemel en de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl