Jaarlijkse motorcross in Almkerk op 21 september

Foto: Archief
25 augustus 2019, 12:31
Verlopen

ALMKERK - Tijd om je voor te bereiden voor een Almkerkse traditie. Op zaterdag 21 september organiseert Crossteam Almkerk wederom een wedstrijd tellend voor de West Brabant Cup, met als extra de welbekende streekrijdersklasse, op de welbekende harde kleibaan naast Iveco Schouten in Almkerk.

Ook dit jaar is de opbrengst voor een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor Kids in Beweging. Eerder ging de opbrengst nog naar Roparun Team Almkerk en poppodium Xinix in Nieuwendijk. Als afsluiter van de dag staat Rockcoverband Arie ‘s avonds in de feesttent.

Overdag is er voldoende te eten en drinken op het terras bij de feesttent en met een springkussen voor de kleine kids is er voor ieder wat wils. Je bent van harte welkom op 21 september op het terrein bij Iveco Schouten in Almkerk. Deze dag start om 08.30 en duurt tot 22.00 uur. De entree is € 5,-.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl