‘Elementen vormen beelden’ in het Biesbosch MuseumEiland

Foto: Biesbosch Museumeiland
30 augustus 2019, 11:19
Verlopen

WERKENDAM - Van dinsdag 2 september t/m 25 oktober toont het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam een expositie met de werken van kunstenaars van beeldhouwvereniging Hamer en Sokkel met de titel 'Elementen vormen beelden'.

De expositie brengt een overzicht van verschillende werken van 16 kunstenaars. De meeste kunstenaars werken al langere tijd met elkaar samen in verenigingsverband. In 2016 zijn ze begonnen met een eigen beeldhouwvereniging en atelier in Dordrecht. De werken van de kunstenaars zijn vrije werken en geïnspireerd op de vijf elementen uit de Oosterse filosofie wat het thema is van deze expositie. De kunstenaars maken gebruik van veel verschillende kunststijlen, technieken en materialen.

Materialen lopen uiteen van steen, hout, keramiek tot brons of een combinatie daarvan. Wat de kunstenaars bindt is het delen van veelzijdige kennis en ervaring van materialen en technieken, de liefde voor het ambacht en de openheid om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Kijk voor meer informatie op http://www.hamerensokkel.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl