Andels Fanfare Corps heeft een nieuwe dirigent

Foto: Andels Fanfare Corps
19 september 2019, 21:11
Verlopen

ANDEL - Na een periode met enkele (interim)dirigenten is het Andels Fanfare Corps trots te mogen aankondigen dat vanaf 4 november 2019 een nieuwe dirigent het orkest gaat leiden: Pieter Vandermeiren.

Pieter begon op 9-jarige leeftijd met muziek in de muziekschool van Sint-Niklaas. Daar heeft hij vier jaar trompet gestudeerd, later schakelde hij over naar trombone. Pieter vervolgt zijn muzikale carrière met een opleiding aan het conservatorium. Daar behaalde Pieter een master uitvoerend musicus als trombonist. Vervolgens is Pieter naar het conservatorium van Tilburg gegaan en behaalde hij daar zijn master HAFA-directie.

Pieter is musicus geweest in professionele orkesten in het binnen- en buitenland, o.a. het Nationaal Orkest, Brussels Philharmonic, de Vlaamse Opera en het Symfonieorkest van Vlaanderen. Op dit moment is Pieter freelance trombonist en dirigent bij verschillende orkesten en vanaf 4 november ook dirigent bij Andels Fanfare Corps. AFC kijkt erg uit naar de samenwerking met Pieter als hun nieuwe dirigent.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl