BizAwards Altena 2019: er kan genomineerd worden

Foto: Ondernemend Altena
19 september 2019, 21:21
Verlopen

ALTENA - B2B-platform Ondernemend Altena is druk met de voorbereidingen voor de derde editie van BizAwards Altena. De nominatieronde is nu gestart.

Tot en met 31 december kunnen ondernemers genomineerd worden. Daarna gaat een deskundige jury, onder toezicht van de notaris, aan de slag voor de selectierondes. Gedurende de nominatieperiode kunnen collega’s, zakenpartners, medewerkers, buurmannen of -vrouwen ondernemers opgeven. Welke ondernemer heeft zich het achterliggende jaar opvallend onderscheiden, wie innoveerde opmerkelijk, maakte een bijzondere groei door, of welke ondernemer verdient waardering voor zijn of haar MVO-beleid?

Nomineren gaat als vanouds via www.BizAwardsAltena.nl. De derde editie van de algemene ondernemersverkiezingen in Altena van 2019 vindt plaats op donderdag 26 maart 2020 in Service Bioscoop Hollywoud in Almkerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl