Zesde keer Theaterhoppen in november

Foto: Theaterhoppen
24 september 2019, 15:32
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 2 en 3 november kun je voor de 6e keer Theaterhoppen in Woudrichem tijdens het unieke Woerkumse huiskamertheaterfestival.

Dit jaar kun je kiezen uit twee middagen en één avond, met ieder een eigen programma. Leuk voor theaterliefhebbers die een gevarieerd theateruitje willen en leuk voor als je gewoon eens kennis wilt maken met theater op een laagdrempelige manier: je bezoekt namelijk aansluitend 4 korte voorstellingen van verschillende genres. Op de zaterdagmiddag is er op verzoek van een aantal gasten die eerder deelnamen een verkort programma met 3 onderdelen. De variatie wordt door vaste Hoppers steeds goed gewaardeerd en als je nog wat onbekend bent met theater is het een handige manier om kennis te maken met verschillende vormen om te bepalen wat jou speciaal aanspreekt voor als je eens een langere voorstelling in een theater wilt bezoeken. Maar bovenal is Theaterhoppen een gezellig uitje.

In één avond of middag bezoek je, lopend door de Woerkumse vesting, in kleine groepen van 25 personen, 4 speellocaties. Op de zaterdagmiddag zijn dit er 3. Waar je in de huiskamers en bijzondere locaties op aanraakafstand kunt genieten van verschillende podium-genres. Ook dit jaar is er keuze uit een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Met onder andere cabaret, theater, zang en kleinkunst. Voor meer informatie en tickets kijkt u op www.theaterhoppen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl