Aldi in Werkendam krijgt toestemming van college voor verhuizing

Foto: Pixabay
12 oktober 2019, 19:04
Verlopen

WERKENDAM - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Altena geeft aan supermarkt Aldi toestemming om van de Floreffestraat naar de Werkina in Werkendam verhuizen.

De supermarkt wil uitbreiden, maar daarvoor zijn op de huidige locatie geen mogelijkheden. Daarom bestaat de wens om de Aldi naar het grasveld aan de Werkina in Werkendam te verplaatsen. Op de huidige locatie aan de Floreffestraat 26 komt ruimte voor maximaal vier woningen. Ook het basketbalveldje dat basketbalclub Virtus enkele jaren geleden opende aan de Werkina krijgt een nieuw plekje aan de Floreffestraat.

De gemeente gaat in gesprek met de organisaties die gebruik maken van het grasveld aan de Werkina om samen naar een andere locatie zoeken. Vooralsnog wordt er gestart met de voorbereidingen voor het opstellen van een voorontwerpbestemmingsplan en gaan de gemeente en de initiatiefnemer in gesprek met omwonenden en betrokkenen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl