Presentatie ‘Samen bankieren’ in de Dussenaar

Foto: Rabobank
23 oktober 2019, 16:23
Verlopen

DUSSEN - Op woensdag 13 november 2019 geeft de Rabobank Altena-Bommelerwaard in de Dussenaar in Dussen een presentatie over ‘Samen bankieren’.

Tijdens de presentatie komen verschillende onderwerpen aan bod zoals veiligheid, hulpmiddelen, bancaire volmacht, thuis bankieren en het levenstestament. Iedereen is welkom om tijdens de wekelijkse ‘Koffietijd’ in de Dussenaar aan te schuiven bij deze presentatie.

De ‘Koffietijd’ is elke woensdag van 9.30 tot 11.30 uur in Dorpshuis de Dussenaar aan het Wilhelminaplantsoen 1 in Dussen. Consumpties zijn voor eigen rekening. Men hoopt op een gezellige en leerzame ochtend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl