Lezing: Niemand wil ze hebben

Foto: Altena TV
24 oktober 2019, 11:59
Verlopen

WOUDRICHEM - Linda Polman (journaliste en schrijfster) schreef een ontluisterend verhaal over 80 jaar Europees vluchtelingenbeleid.

Wat is er terechtgekomen van de belofte ‘nooit meer’ waarop het VN-vluchtelingenverdrag in 1951 was gebaseerd? Vrijdag 8 november komt zij op uitnodiging van Tante Bethje Books and Co in het gebouw van de watersportvereniging te Woudrichem haar verhaal vertellen. Een verhaal over politieke koehandel en wegkijken. Over discutabele regimes betalen om het vluchtelingenprobleem voor Europa op te lossen.

De avond vangt aan om 20.00 uur in clubgebouw ‘Arkade’ van watersport vereniging Woudrichem aan de Schapendam 5 te Woudrichem. De toegang is gratis, u kunt zich aanmelden in de winkel aan de Kerkstraat 24 of via tantebetjhebooks@gmail.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl