Sint Nicolaasfeest van W.S.V. Wandelvreugd in Wijk en Aalburg

Foto: Pixabay
3 november 2019, 09:30
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Wandelsportvereniging Wandelvreugd uit Wijk en Aalburg zal ook dit jaar weer gaan zorgen voor een geweldig Sint Nicolaasfeest in de foyer van MFA d'Alburcht aan de Perzikstraat in Wijk en Aalburg op zaterdag 16 november 2019.

Eerst wordt er verzameld bij de Wijkse Bol nabij Jachthaven Trident. Daar gaat het allemaal gebeuren, daar zal pakjesboot David om ongeveer 14.30 uur arriveren met aan boord Sint Nicolaas en zijn uiterst gewaardeerd gevolg. Vanaf de Wijkse Bol zal er een optocht worden gemaakt naar d’Alburcht waar na aankomst het feest zal losbarsten. W.S.V. Wandelvreugd is al 34 jaar verantwoordelijk voor dit feest in Wijk en Aalburg.

Ook dit jaar is uiteraard iedereen weer van harte welkom. Niet alleen voor de kinderen uit Wijk en Aalburg, maar alle kinderen zijn welkom. Dat geldt ook voor de papa’s en mama’s, opa’s en oma’s. Voor hen is de Sint Nicolaasbar gereserveerd voor een gezellige middag, zodat de organisatie zich kan ontfermen over de kinderen in de foyer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl