Altena krijgt eigen inloophuis voor (ex)patiënten kanker

Foto: Archief
8 november 2019, 11:50
Verlopen

ALTENA - Altena krijgt vanaf half januari een eigen inloophuis, waar mensen die iets te maken gehad hebben met kanker elkaar kunnen ontmoeten.

De bijeenkomsten worden een dagdeel per week gehouden in De Werf in Woudrichem. Patiënten, ex-patiënten, maar ook familieleden zijn welkom. Nico van Rijswijk en Jenny van Mersbergen organiseren het inloophuis, omdat ze merken dat er vraag naar is in Altena.

Het streven is om halverwege januari te beginnen, nu zijn de oprichters nog druk bezig met het zoeken van sponsoren en vrijwilligers. Op 20 november houden ze een avond waar potentiële vrijwilligers langs kunnen komen om te kijken of het ze wat lijkt om aan de slag te gaan voor het inloophuis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl