Voorstelling ‘Eindelijk volwassen’ naar BuBeclu

Foto: Damminga Fotografie
9 november 2019, 06:10
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Na de optredens in Rotterdam en Leerdam komen De Troubabrours naar Wijk en Aalburg.

Vrijdag 15 november staan ze in de theaterzaal van BuBeclu aan de Nijverheidstraat 2 in Wijk en Aalburg. Zijn de Troubabrours dan eindelijk volwassen? Volgens hun nieuwe programma wel. Een mooie mix van conferences, mijmeringen, gitaar en zang. Het is genieten van het begin tot het eind. Marcel Vaandrager, Marcus Mulder en Frans Lodewijk zorgen voor serieuze, maar ook luchtige momenten. Kom op 15 november een kijkje nemen in de wereld van De Troubabrours tijdens de voorstelling ‘Eindelijk Volwassen’ in BuBeClu. De toegang is € 9,50 incl. een kopje koffie of thee. Reserveren kan via info@bubeclu.nl

Hun vorige voorstelling, Een frisse wind, speelden ze ruim vijftig keer voor goedgevulde zalen. Ze bereikten hiermee een eervolle finaleplaats op het 10e Utrechts Kleinkunstfestival.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl