Vijfde editie van Winter Wonder Woudrichem

Foto: RTV Altena
16 november 2019, 16:16
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zaterdag 14 december vanaf 14.00 uur is de vesting van Woudrichem het toneel van een sfeervolle kerstmarkt. Winter Wonder Woudrichem gaat de vijfde editie in.

Kom proeven van allerlei lekkernijen bij foodtrucks en kramen die dit jaar rondom de kerk en op het Arsenaal staan omgeven door de geur van knapperende haardvuren, glühwein en kerstbomen. Gaat u ook kijken op de gezellige winkelhoek, Kerkstraat/Hoogstraat, waar activiteiten zijn bij Tante Bethje, Oude Liefde, Wereldwinkel en Snuffel. En u kunt ’s avonds ook genieten bij de lichtjesavond in de Historische Haven.

Dankzij de samenwerking met de Lichtjesavond, het Stadsgidsengilde en NH-kerk beloofd het een gezellige sfeervolle dag te worden met vertier voor iedereen. Bezoek de website www.festivalweekendwoudrichem.nl voor alle actuele informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl