Tij moet keren voor CFM/Transito

Foto: Archief
23 november 2019, 06:14
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito was vrijdagavond weer actief in de eigen Crosser. Na vele teleurstellende resultaten op rij hunkerden de Werkendammers weer naar een overwinning.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en domineerde op het veld. Halverwege de eerste helft stond er dan ook een terechte 2-0 voorsprong op het scorebord. Toch maakte CFM/Transito het zich vlak voor rust onnodig moeilijk, toen het de bezoekers via twee doelpunten op gelijke hoogte zag komen.

In de tweede helft was CFM/Transito geen schim meer van de ploeg uit de eerste helft. Al snel keek het tegen een 2-5 achterstand aan, repareerde het nog enigszins tot 5-7, maar verloren de Werkendammers de wedstrijd uiteindelijk met 5-8. Het tij moet snel keren, of anders komt CFM/Transito echt in problemen op de ranglijst. De volgende wedstrijd van CFM/Transito is op 6 december. In De Crosser is dan streekgenoot ZVG/Cagemax om 20.00 uur de tegenstander.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl