Mama Café in Sleeuwijk op 8 januari

Foto: Archief
14 december 2019, 17:33
Verlopen

SLEEUWIJK - Ben je zwanger of net bevallen? Dan is woensdag 8 januari een goede dag om het MamaCafé in Sleeuwijk te bezoeken.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je lekker bijkletsen met andere (aanstaande) moeders. Elke maand zijn er wisselend verschillende deskundigen aanwezig (bijvoorbeeld een verloskundige, kraamverzorgster, babycoach of draagconsulent) bij wie je geheel vrijblijvend terecht kunt met vragen. Daarnaast organiseert men regelmatig een activiteit of een thema.

Op 8 januari komt borstvoedingscoach Thea van Kraamzorg Novo Peri langs om alle vragen over het voeden van je baby te beantwoorden. Je bent van harte welkom van 9.30 tot 11.30 uur bij Lunchroom ‘n Tikkie Anders in Sleeuwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl