Koninklijke Onderscheiding voor Bas van Andel

Foto: Archief
15 december 2019, 17:45
Verlopen

ANDEL - Burgemeester Egbert Lichtenberg mocht zaterdagavond namens Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander zijn eerste Koninklijke Onderscheiding uitreiken als burgemeester van de gemeente Altena.

De decorandus is de 65-jarige heer Bas van Andel uit Andel. De heer van Andel is al 40 jaar, sinds de oprichting, betrokken bij Wandelsportvereniging De Vrijbuiters. In de loop der jaren is hij ook penningmeester en secretaris geweest. Sinds 2019 is hij is voorzitter van de vereniging. Van Andel is een van de belangrijkste krachten achter de wandeltocht ‘De 80 van Altena’ die in 2019 met groot succes werd georganiseerd.

Daarnaast zet de heer Van Andel zich ook actief in voor DAK, buurtvereniging De Zwaan en is hij actief voor de Samenloop voor Hoop, waar hij in 2019 met zijn team een bedrag voor € 10.000,- binnen wist te halen. Bas van Andel is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl