ZVDO te ongeduldig, maar wint wel

Foto: Archief
16 december 2019, 17:06
Verlopen

ANDEL - Afgelopen zaterdag moest ZVDO in Andel de degens kruisen met Lutra waar al eerder dit seizoen van gewonnen werd. Als er wederom gewonnen zou worden, zou ZVDO goede zaken doen in het klassement en kon het zelfs stijgen naar een 6e plaats.

De eerste periode ging gelijk op. ZVDO creëerde kansen, maar miste nog de laatste afronding. Via de mid-voor wist de thuisploeg toch de score te openen. Uit de strafworp kon ook Lutra hun eerste doelpunt maken. Einde van de periode stond het 1-1. Dat de kansen niet verzilverd werden, ging bij de mannen uit Andel tussen de oren zitten naar mate de wedstrijd vorderde. Er werd onrustig en te gehaast gespeeld. Het geluk voor ZVDO was dat Lutra ook niet door de verdediging van ZVDO kwam. De laatste periode werd met een stand van 4-4 ingegaan.

Direct in de vierde periode wist ZVDO met drie doelpunten op rij de voorsprong te pakken. Hierna kwam ZVDO niet meer in gevaar. In een allerlaatste poging wist Lutra ook nog een doelpunt te maken, waardoor de uitslag 7-5 werd, in het voordeel van ZVDO. De eerstvolgende wedstrijd zal in het jaar 2020 zijn op 11 januari in Schijndel tegen SWNZ.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl