15e Nieuwjaarsduik in Wijk en Aalburg

Foto: Duik Wijk en Aalburg
21 december 2019, 04:40
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Met de 15e editie van de Nieuwjaarsdijk op 1 januari wordt het in Wijk en Aalburg weer een frisse start van het jaar.

De organisatie is zoals vanaf het begin in handen van N.O.A.D 32, E.H.B.O, WZV Trident en de Vrijbuiters. Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, wordt ook deze duik weer door de bekende soep- en worstfabrikant als serieuze duik aangemerkt, wat betekent dat deze fabrikant weer garant zal staan voor de erwtensoep en natuurlijk de bekende oranje mutsen tegen de koude oortjes.

Volgens mede organisator en deelnemer Jan van Rijswijk helpt zo’n muts echt tegen de kou. De veiligheid wordt in de gaten gehouden door van Rijswijk Divers, de E.H.B.O. en de boot met Tridenters. De duik zal om 14.30 uur plaatsvinden, deelnemers dienen echter wel al om 14.00 uur aanwezig te zijn in de kantine van NOAD 32 alwaar men zich kan inschrijven en omkleden, voor de veiligheid van de deelnemers is het raadzaam om oude schoenen of waterschoenen te dragen. Inschrijven kan via bibberduik@live.nl of op telefoonnummer 0416-692781. Ter plaatse inschrijven is ook nog mogelijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl