Scooterrijder aangehouden na achtervolging

Foto: Politie
21 december 2019, 05:10
Verlopen

HANK - In de nacht van donderdag op vrijdag is een scooterrijder aangehouden en is inbrekerswerktuig bij hem aangetroffen.

De scooter viel op omdat deze zonder verlichting door Hank reed. Toen de politie de scooter wilde controleren, negeerde hij het stopteken waarna de achtervolging werd ingezet en de man werd aangehouden.

De man was in het bezit van geprepareerd inbrekerswerktuig. Daarnaast kon de scooterrijder niet vertellen hoe hij aan de scooter kwam, wat hij kwam doen in Hank en was het slot van de scooter uitgeboord. De man is aangehouden voor heling en bezit van inbrekerswerktuig. De recherche doet momenteel verder onderzoek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl