Zakelijk speeddaten voor ondernemende vrouwen

Foto: Vrouw en Altena
20 januari 2020, 14:26
Verlopen

GIESSEN - Op 28 januari 2020 vanaf 15.00 uur zijn ondernemende vrouwen van harte welkom bij de eerste zakelijke speeddate-sessies in de Hartenjager in Giessen. Tijdens deze middag leg je waardevolle contacten met andere ondernemende vrouwen in Altena.

Marianne Sijberden van Perswinkel Communicatie maakt vooraf de matches en zorgt voor gespreksstarters op tafel. In 10 minuten leren de ondernemers elkaar kennen en kunnen contactgegevens uitwisselen. Genoeg tijd om te beoordelen of ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Is er een zakelijke klik? Of wellicht is de gesprekspartner weer aan iemand anders te koppelen? Kortom: netwerken.

Interesse? Er zijn nog enkele plekken. Geef je op via marianne@perswinkel.nl, laat weten wie je bent, wat je doet en wat voor mensen je graag zakelijk zou ontmoeten. Dit allemaal om de juiste match te maken. Er zijn geen speciale kosten verbonden aan de netwerkmiddag. Wel betaalt iedereen zijn eigen drankje. Het initiatief is ontstaan vanuit een brainstormsessie van Vrouw en Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl