Lente Event in het centrum van Werkendam

Foto: Archief
24 januari 2020, 18:42
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdag 4 april zal het centrum van Werkendam weer in het teken staan van de laatste mode tijdens het Lente Event.

Winkeliers in Werkendam halen de nieuwe collecties tevoorschijn om die te presenteren. Veel kledingwinkels verzorgen modeshows. De laatste trends op het gebied van sieraden, brillen en onder andere make-up zullen ook belicht worden tijdens deze shows. Verder zullen de overige winkeliers natuurlijk ook hun beste beentje voor zetten.

Met een passend versierde Hoogstraat is dit een event om niet te missen. Iedereen is van harte welkom op 4 april tussen 09.00 en 17.00 uur. Meer informatie is ook te lezen op www.bizcentrumwerkendam.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl