MFA de Dussenaar puilt uit tijdens kletsmaaierdavond

Foto: Redactie
9 februari 2020, 01:14
Verlopen

DUSSEN - Zaterdag 8 februari was de jaarlijkse kletsmaaiersavond in Dussen oftewel Klaiendam.

Deze avond stonden acht kletsmaaiers in de ton, met als thema: ‘ongelooge waor, al 55 jaor’. Carnavalsstichting de Klaitrappers viert dit jaar namelijk het 55-jarig jubileum. Dit jaar werd de kletsmaaiersavond voor het eerst georganiseerd in MFA de Dussenaar. Een samenwerking tussen de kasteleins van Dussen en de carnavalsstichting. De hele sporthal was omgetoverd tot feestzaal.

Tijdens de kletsmaaiersavond streden acht sauwelaars om de publieksprijs. Op de eerste plaats eindigden Liesbeth Boer en Adriaan van de Water. De tweede plaats was voor Margret van der Stelt en op de derde plaats eindigden Angela van der Ven en Silvia Heijmans. De vierde plaats was voor C.J. van Biesen, Corné boer, Djezz van Biesen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl