Training ‘vrouwen in balans’

Foto: Bouwina Kant Fotografie
19 februari 2020, 20:30
Verlopen

ALMKERK - In maart organiseert Karin Loeff weer de training 'vrouwen in balans'.

De training is bedoeld voor vrouwen die graag wat meer zelfvertrouwen hebben, willen ontdekken waar ze talenten voor hebben gekregen en zich mooi willen voelen van binnen en van buiten. Het is echt een waardevolle training met mooie resultaten voor vrouwen. Ze maken betere keuzes, leren nee zeggen en ervaren veel herkenning.

Het zijn 5 avonden die gegeven worden door verschillende ondernemers met elk hun eigen onderwerp. Zelfvertrouwen, je talenten ontdekken, gezonde voeding, uiterlijk verzorging en een professionele portretfoto. Meer info en opgeven kan via www.liefsvankarin.nl/i/vrouwen-in-balans.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl