Roel Wigman zijn passie voor natuur zorgt voor waardering

Foto: Dick de Witte
20 februari 2020, 23:37
Verlopen

SLEEUWIJK - Voor Roel Wigman, oprichter van Natuurinclusief Altena, is woensdag 19 februari een bankje onthuld aan de Vlietstraat in Sleeuwijk.

Op het bankje zit een plaquette met de woorden: ‘Roel Wigman, oprichter van Natuurinclusief Altena. Dankzij zijn passie en bevlogenheid is dit stukje natuur tot stand gekomen’. De onthulling werd verricht door Burgemeester Egbert Lichtenberg en Hank Schuitemaker. “Omdat hij zo zijn steentje bijdraagt met alles wat te maken heeft met duurzaamheid in Altena en daar zijn heel veel mensen jou dankbaar voor, ook de gemeente”, aldus burgemeester Lichtenberg. Roel Wigman is trots: “Super leuk, het is een hele eer om je naam verzilverd te zien in het parkje.”

Met het plaatsen van het bankje zijn de werkzaamheden aan het park langs de Vliertstraat aan de Bijtelskil afgerond. Er is daar een beheerplan opgesteld door Natuurinclusief Altena, Brabants Landschap en de gemeente Altena om het park op een natuurvriendelijke manier te onderhouden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl