Voertuig te water aan de Almkerkseweg

Foto: Facebookpagina Regio Woudrichem
24 februari 2020, 18:31
Verlopen

WOUDRICHEM - Aan de Almkerkseweg in Woudrichem bleek een voertuig te water zijn geraakt tegenover de benzinepomp nabij de rotonde.

Naast brandweer, ambulance en politie werd ook de traumahelikopter opgeroepen. De inzet van het traumateam bleek niet nodig. Er werd groot alarm geslagen, onder andere het duikteam uit Breda en de hoogwerker uit Oosterhout werden opgeroepen. De brandweer van Woudrichem was snel te plaatse aangezien het ongeval naast de kazerne plaatsvond.

De twee vrouwelijke inzittenden zijn door omstanders uit het voertuig gehaald en werden opgevangen in het benzinestation. Het vermoeden bestaat dat het ongeval is ontstaan door het natte en daarmee gladde wegdek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl