Kom in actie tijdens de Landelijke Opschoondag

Foto: Archief
26 februari 2020, 11:02
Verlopen

ALTENA - Op zaterdag 21 maart ruimen inwoners op verschillende plekken in de gemeente Altena zwerfafval op. Jong en oud, verenigingen en collega’s, iedereen is welkom. Deze opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente en De Bries.

Gemeente Altena ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opschoonmaterialen. Wilt u en uw buren, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen, hoe groter het effect. Alle deelnemers winnen sowieso een schone buurt, maar kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. Alle deelnemende groepen maken kans op een prijs

Kom ook in actie en meld u aan via gemeentealtena.nl/opschoondag. Heeft u geen groep, maar wilt u toch graag meedoen? Meld u via dezelfde link dan alvast aan als zelfstandige opruimer en sluit later eventueel aan bij een groep.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl