Voorbereidingen voor Havendagen 2020 in volle gang

Foto: Archief
26 februari 2020, 10:49
Verlopen

WERKENDAM - De Havendagen in Werkendam keren dit jaar weer terug. Nadat het evenement in 2018 niet doorging, zijn de voorbereidingen voor dit jaar in volle gang.

Voorzitter Dick Hoogendoorn van de stichting moest in februari 2018 laten weten dat het evenement dat jaar niet kon doorgaan. De voorbereidingen vergden te veel tijd en ook bleek het moeilijk de sponsoring rond te krijgen. De Havendagen zijn dit jaar op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli.

Na de opening door de vlootschouw zetten de bedrijven rondom de Biesbosch- en Beatrixhaven hun deuren open, zodat bezoekers een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Verder staan er helikoptervluchten, vaartochten, braderie, oude ambachten, shantykoren, taptoe en vuurwerk op het programma. Het tweejaarlijkse evenement trok in het verleden zo’n 25.000 bezoekers.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl