Reeds 4 besmettingen in Altena met coronavirus

Foto: RTV Altena
3 maart 2020, 13:58
Verlopen

ALTENA - In de regio Midden- en West-Brabant zijn op dit moment in totaal 10 patiënten bekend met COVID-19 (coronavirus). 4 gevallen in Altena bekend.

Hierbij gaat het om 4 patiënten uit de gemeente Altena. 5 patiënten komen uit de gemeente Loon op Zand en 1 uit Tilburg. Er vindt vanuit de GGD contactonderzoek plaats om eventuele verdere verspreiding in kaart te brengen. De gemeente Altena volgt de richtlijnen van het RIVM zo laat een woordvoerder weten.

Veelgestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus voor jezelf, het onderwijs, de kinderopvang, werknemers, werkgevers, ondernemers, reizigers en openbaar vervoer vind je op de website van het RIVM bij de meeste gestelde vragen. U kunt ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur).

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl