Tour Ondernemen op 17 juni in Werkendam

Foto: Archief
6 maart 2020, 07:48
Verlopen

WERKENDAM - Wethouder Matthijs van Oosten en zijn team Ondernemen toeren door de gemeente Altena om met de plaatselijke ondernemers in contact te komen. Op 17 juni zijn ondernemers welkom op de locatie Gemeentewerf Altena aan de Beyerinckweg 12 in Werkendam.

Alle ondernemers uit Altena worden van harte uitgenodigd om langs te komen. Voor een goed gesprek over bijvoorbeeld de ambities die u als ondernemer heeft, of zaken waar u in de praktijk tegenaan loopt. Het maken van een afspraak is niet nodig. De koffie staat klaar tussen 10.00 en 12.00 uur.

Voor meer informatie over ‘tour Ondernemen’ kunt u ook terecht bij het team Ondernemen van de gemeente Altena. De accountmanagers Bedrijven die u graag te woord staan, zijn Henri Gelevert (h.gelevert@gemeentealtena.nl of 06 20 52 23 18) en Tim van het Hof (t.vanhethof@gemeentealtena.nl of 06 51 14 17 09).

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl