Gemeente Altena annuleert publieke bijeenkomsten

Foto: Redactie
10 maart 2020, 17:44
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena onderschrijft het advies van de Veiligheidsregio ter voorkoming van uitbreiding van het coronavirus en annuleert daarmee de extra Altenaronde, de raadsvergadering, die gepland stond voor dinsdagavond 10 maart.

Ook een persbijeenkomst later deze week zal worden geannuleerd. De dienstverlening op het gemeentehuis gaat gewoon door. De maatregelen blijven van kracht tot en met maandag 16 maart. Daarna zal wederom in samenspraak met alle daartoe betrokken partijen gekeken worden naar de actuele stand van zaken en eventuele maatregelen.

Er staan op dit moment geen andere publieke evenementen gepland op of vanuit het gemeentehuis. Ook staan er aankomende week geen grote evenementen gepland die zijn verboden door de Veiligheidsregio.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl