Christelijke trouwbeurs in Evenementenhal

Foto: Easyfairs
12 maart 2020, 14:51
Verlopen

GORINCHEM - Trouwidee is het grootste trouwevent in Nederland voor christelijke bruidsparen en vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 april in de Evenementenhal in Gorinchem.

Trouwidee is een sfeervol tweedaags event waar belangstellenden inspiratie op kunnen doen voor hun trouwdag en het leven met elkaar. Trouwidee is op vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Op de vrijdag is Trouwidee te bezoeken tussen 16.00 en 22.00 uur en op de zaterdag tussen 10.00 tot 17.00 uur.

Twee nieuwe initiatieven op Trouwidee zijn het Kennislokaal en de DIY Corner. In het Kennislokaal zijn sessies bij te wonen van verschillende weddingplanners, zoals Vier Je Geluk en Paper Planes. Ook neemt Cocky Drost toekomstige bruidsparen op de zaterdag mee in de dynamische wereld van de liefde, denk bijvoorbeeld aan: ‘Wat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een goed huwelijk?’

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl