Marianne Vos clinic geannuleerd

Foto: Archief
18 maart 2020, 21:01
Verlopen

ALTENA - De jaarlijkse clinic 'In het wiel van...' op zaterdag 11 april wordt geannuleerd. Vooralsnog is besloten om dit evenement, wat jaarlijks zo’n 100 deelnemers trekt, te annuleren en niet te verzetten naar een nieuwe datum.

De clinic is al jarenlang onderdeel van de kalender van het Marianne Vos Wielerfestival. “Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de daarmee gepaarde onzekerheid voor de periode na de aangekondigde maatregelen, is besloten om ‘In het wiel van…’ op 11 april te annuleren. Er komt geen nieuwe datum voor het evenement”, aldus de organisatie.

De organisatie spreekt de hoop uit dat de toertocht op 16 mei wel doorgang kan vinden. Samen fietsen zorgt voor verbinding en dat is hard nodig in deze roerige tijden. “Nu het evenement niet door kan gaan, bespreken we na de Corona crisis of we met een alternatief kunnen komen. Dit is nog niet zeker en indien we dit besluiten volgt hier later nog bericht over.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl