Aangepaste ondersteunende diensten voor ouderen in corona-tijd

Foto: Archief
6 april 2020, 12:15
Verlopen

ALTENA - Men is nu meer aan huis gebonden, activiteiten zijn stopgezet en we zien weinig familieleden of vrienden. De dagen verlopen op een heel andere manier. Als Trema Welzijn u ergens mee kan helpen horen zij dat graag van u.

Ouderen vanaf 65 jaar die een beperking hebben, chronisch ziek zijn of tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren waardoor zelf koken niet meer lukt, kunnen de maaltijdservice aanvragen. Zij ontvangen dan hun maaltijd thuis. De maaltijdbezorgers houden zich aan de RIVM regels. De ouderenadviseurs leggen op dit moment geen huisbezoeken af maar nemen telefonisch contact met u op. Wilt u dit ook, aarzel dan niet en neem dan contact op met Trema Welzijn en vraag naar Fenna Vogelsang of Anne-Marie van der Vliet. De ouderenadviseurs willen graag uw vragen beantwoorden en een luisterend oor zijn.

De Formulierenbrigade kan net als de Ouderenadviseurs geen huisbezoeken afleggen. Wel mogen vragen telefonisch altijd gesteld worden. U kunt dan bellen naar het algemene nummer van Trema Welzijn. Vraag naar Yvette voor den Dag. Zij zal meedenken en uw vraag zo goed als mogelijk beantwoorden.

Trema Welzijn levert deze diensten in het werkgebied Almkerk, Andel, Dussen, Giessen, Hank, Nieuwendijk, Oudendijk, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Waardhuizen, Werkendam en Woudrichem. Wilt u meer informatie over deze diensten of wilt u zich hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met Trema Welzijn via 0183 – 408 444 of kijk op www.trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl