Vrije dagen in plaats van start festivalseizoen 2020

Foto: Henk van der Zouwen
10 april 2020, 14:58
Verlopen

ALMKERK - De Almkerkse fietsenrekken verhuurder Henk van der Zouwen van fietsenrekhuren.com zag na de eerste persconferentie van Mark Rutte zijn orders voor 100% verdampen.

De ras optimist Van Der Zouwen hierover: “Na de persconferentie van Mark Rutte, waar bekend werd gemaakt dat evenementen boven de 100 personen direct verboden werden, vielen vele projecten weg voor mij. Daardoor ontstond een enorm probleem voor het bedrijf wat ik in januari heb overgenomen.” Er gaat volgens hem veel aandacht naar artiesten, musea en culturele instellingen maar men gaat compleet voorbij aan bedrijven die toeleveren. De vergoedingen van de overheid lopen volgens Henk ook niet geheel vlekkeloos. Door de inzet van diverse politieke partijen zijn wel meer SBI nummers toegevoegd.

Zelf probeert Henk het bedrijf draaiende te houden door andere activiteiten aan te nemen van bijvoorbeeld hoveniers, metaalbedrijven en transportbedrijven. Op deze manier probeert hij niet afhankelijk te worden van de mogelijkheden welke de overheid aanbiedt. “Normaal had deze periode het startschot geweest van de start van het seizoen. Anderzijds zijn mijn gedachten bij al die mensen die niet met hun geliefde samen kunnen zijn en bij de mensen die in de ziekenhuizen vechten voor hun leven.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl