Uniek concept: Afhaal Bibliotheek geopend

Foto: Redactie
11 april 2020, 12:50
Verlopen

WOUDRICHEM - Sinds maandag 6 april is in de Werf in Woudrichem de Afhaal Bibliotheek van start gegaan.

Naast e-books en luisterboeken stelt Bibliotheek CultuurPuntAltena nu ook ‘fysieke’ boeken beschikbaar. Leden kunnen hun aanvraag online of telefonisch indienen waarna men op een afgesproken tijdstip de boeken kan ophalen in Woudrichem. Op deze manier kunnen mensen, die liever een echt boek in handen hebben, toch lekker lezen. Uiteraard worden alle maatregelen en richtlijnen rond het coronavirus in acht genomen.

U kunt alleen materialen lenen die op de vestiging in Woudrichem aanwezig zijn, omdat alle Bibliotheken in Nederland gesloten zijn en er geen transport is. Meer informatie over de werkwijze kunt u vinden op www.bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl