V.V. Sparta’30 bestaat 90 jaar

Foto: Sparta '30
21 april 2020, 06:08
Verlopen

ANDEL - De datum 21 april 2020 had een feestelijke dag moeten zijn voor voetbalvereniging Sparta'30 uit Andel met een receptie en een programma voor jong en oud georganiseerd door de jubileum commissie.

De supportersvereniging laat weten: “Het is begrijpelijk dat alles doorgeschoven is naar 2021 in deze onvoorspelbare en voor velen droevige tijd. Zelfs een vlag in de top hijsen zoals dat elke zaterdag gebeurt, is niet op zijn plaats. Maar de datum 21 april is niet uit te wissen, de tijd staat niet stil en gelukkig maar.”

Daarom willen de vrienden en vaste supporters van Sparta’30 op een andere, digitale manier, iedereen die Sparta’30 een warm hart toedraagt, vragen de vereniging met een paar regeltjes te feliciteren op de Facebookpagina Sparta’30. “Want feliciteren mag, maar vieren is wat anders en daar komt hopelijk nog genoeg tijd voor”, aldus de commissie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl