Hartenbrigade ook in Werkendam actief

Foto: Fenna Vogelsang
6 mei 2020, 16:37
Verlopen

WERKENDAM - Vier weken geleden is de Hartenbrigade uit Giessen ook begonnen in Werkendam, onder de naam Hartenvlechter, afgeleid van het Vlechtwerk, van waaruit de acties plaatsvinden.

Naast het rondbrengen van emmertjes soep op woensdagen, was er ook een hartverwarmende tulpenactie. Vrijwilligers brachten met elkaar 1800 tulpen rond bij de adressen uit het bestand. De reacties van de ontvangers waren zeer bemoedigend. Er waren veel blije en verraste gezichten. Ook het personeel van Goezate in Werkendam werd met een bosje tulpen een hart onder de riem gestoken. Reden genoeg om door te gaan met dit fijne initiatief.

Wilt u graag iemand aanmelden voor deze (soep-)actie? Neem dan contact op met tel. 06 – 41025706 of e-mail hartenvlechter@gmail.com. Hoewel de kosten zo laag mogelijk gehouden proberen te worden, door goedkoop in te kopen en te werken met vrijwilligers, zijn er natuurlijk kosten aan verbonden. Die worden nu gedragen door Trema. Eventuele sponsoren worden opgeroepen zich aan te melden bij Trema.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl